Купити жіночу нижню білизну оптом
Купити жіночу нижню білизну оптом
Купити жіночу нижню білизну оптом
Купити жіночу нижню білизну оптом
Купити жіночу нижню білизну оптом
Купити жіночу нижню білизну оптом

Номер оголошення 555277

Опис

Оптовий інтернет магазин нижньої білизни Bystik пропонує купити красиві дами оптом для різної вікової категорії жінок, дівчат, підлітків. У нас ви можете купити жіночі трусики і бюстгальтери за низькими цінами відмінної якості від виробника.

Якщо ви шукали надійний інтернет-магазин, який спеціалізується на великих оптових і невеликих оптових продажах жіночої білизни, то відвідайте сайт торгової компанії Bystik. Ось широкий асортимент жіночої білизни з Китаю зі складу промислового ринку в 7 км. Одеса.

Прямі поставки від виробника нижньої білизни гарантують якість і низькі ціни на товари. Це суттєво впливає на ціну нижньої білизни для жінок. Ми працюємо з такими брендами, як Biweier, LuLoLa. У нас найкраще співвідношення ціни і якості, і ви можете самі бачити!

Мінімальна сума замовлення – 1000 грн. Наш магазин продає жіночі шорти і бюстгальтери оптом, великих і середніх розмірів, молодіжні трусики, жіночі комплекти нижньої білизни, бюст'є, підліткові трусики, бавовна, бамбук, мікрофібра, віскоза, лайкра, атлас, мереживо, гладкі, монохромні.

У нас завжди є в асортименті трусики від 42 до 60 розмірів, топи, спортивні бюстгальтери і класичні бюстгальтери з параметром чашок від А до Е Більше 10 років роботи на ринку 7 км в Одесі. Більше 300 оригінальних моделей. Більшість елементів завжди доступні. Вся білизна - у виробника, придбана безпосередньо у заводів, розташованих в Китаї.

Наш магазин орієнтований на співпрацю з оптовими покупцями, зацікавленими в придбанні жіночої білизни за найдоступнішими цінами. Оптові поставки жіночої білизни в Україні ми виконуємо в найкоротші терміни. Магазини активно співпрацюють з нами, замовляючи продукцію для подальшої успішної роздрібної реалізації. Ми зацікавлені в роботі з суб'єктами господарювання, які займаються торгівлею.

Новим і популярним напрямком на ринку були спільні закупівлі, залучення можливості купувати товари в роздріб за оптовою ціною. Ми готові співпрацювати з організаторами спільних закупівель, надаючи можливість збирати замовлення на викуп. Завдяки нашій досьє клієнти мають реальні шанси оновити нижню білизну зі значною економією бюджету.

Оптова онлайн покупка жіночих трусиків і бюстгальтерів в Bystik є додатковою зручністю при покупці. Компетентні співробітники магазину нададуть консультації з питань, що представляють інтерес. Замовити товар можна цілодобово в системі онлайн або по телефону в робочий час.

Працюючи з нами, ви завжди можете розраховувати на якісний сервіс, оперативну інформаційну підтримку, допомогу в касі. Ми забезпечуємо доставку по всіх куточках України, користуючись послугами експрес-доставки.
У нас є багато чого, що може зацікавити клієнтів. Зайти і отримати вигоду! Для Вас максимально швидке обслуговування, ввічливі продавці з відмінним знанням товару.

Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-bystik.net-сайт

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет оголошеня в Україні. Дошка оголошень Україна в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет оголошеня в Україні. Дошка оголошень Україна