Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР
Пастеризатор вина і соку під гарячий розлив 1 т / год УЗМ-1,0ГР

Номер оголошення 524103

Опис

УЗМ - 1,0ГР - проточний інфрачервоний пастеризатор з рекуперацією тепла продуктивністю 1 т / год. Призначений для пастеризації в потоці вин і соків. Температура пастеризованого продукту на виході з УЗМ - 1,0ГР становить 50 - 55 градусів, щоб його можна було відразу направляти на гарячий розлив.

Вино (сік) з ємності (1) потрапляє в рекуператор тепла (2), де нагрівається до 73 градусів не за рахунок споживання електроенергії, а за рахунок відбору тепла у пастеризованого продукту. Потім продукт потрапляє в камеру нагріву (3), де нагрівається до 92 градусів (температура пастеризації можна регулювати). З камери нагріву він потрапляє в видержіватель, де знаходиться при температурі 92 градусів протягом 40 секунд. Режими пастеризації вин і соків більш жорсткі, ніж режими пастеризації молока, тому що Спорова мікрофлора, яка міститься в цих продуктах, більш стійка до температурного впливу, ніж бактерії, що містяться в молоці. Після видержіватель вино (сік) повертається в рекуператор (2), де віддає тепло сирому продукту. З рекуператора продукт потрапляє в підігрівач ПМ - 1,0, де підігрівається до заданої температури в межах 50 - 55 градусів. Потім по шлангу подається на гарячий розлив.

Проточний пастеризатор УЗМ - 1,0ГР характеризується високою продуктивністю. Споживання електроенергії можна істотно зменшити, якщо перед пастеризацією продукт підігрівати парою або гарячою водою до 10 - 15 градусів.

Технічні характеристики:

· Проточний;

· Продуктивність - 1000 л / год;

· Енерговитрати на пастеризацію 1 т вина (соку) - 60 кВт;

· Встановлена потужність - 65 кВт / год;

· Температура пастеризації (регулюється) - 90 - 95 градусів;

· Витримка - 40 секунд;

· Температура продукту на виході з пастеризатора (регулюється) - 50 - 55 градусів;

· Ш 1,5 х Д 1,0 х В 1,8 м.


https://dairy.kharkov.com/Description_rus_UZM-1,0GR.htm

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2021 Дошка оголошень БізнесМаркет Україна: Додати оголошення безкоштовно в Україні в усіх регіонах України та АР Крим. Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень БізнесМаркет Україна: Додати оголошення безкоштовно в Україні