Номер оголошення 561963

Опис

Зелений екотуризм, ферма "Веселі козенята» - ми можемо вам запропонувати екскурсію по великій території нашої ферми, перегляд тварин живуть на нашій фермі, потім екскурсія закінчується дегустацією сирів, одноденний відпочинок на фермі, в вашому розпорядження велика альтанка, мангал, тандир і каркасний басейн , можна спробувати себе в ролі доярки, є можливість приїхати з наметами і відпочити від міських турбот коли це позволяє погода. Ми постійно розвиваємо і удосконалюємо наш зелений туризм в р .. Тернопіль. Зараз працюємо над розвитком більш цікавих розваг для вас. у найближчими часу планується запустити чан з відпочинковим будиночком, джакузі, лазню зі ставком, майстер-класи з сироваріння. Для активного відпочинку плануємо зорбінг, прокат велосипедів і їзда на старенькому ГАЗ-69.

У нас ви можете купити продукти власного виробництва, все натуральне і якісне. молоко козяче, молоко коров'яче, сир коров'ячого і козячий, молодий сир, плавлений сир, сир Кротті, сир традиційний Gusto leggero, Formaggio vecchio, сир типу Ементаль, Сушені помідори з сиром, також різна м'ясна продукція козлятина тушкою, свинина, баранина, сало. Велика кількість різноманітних трав і чаїв, чебрець, м'ята перцева, ягоди годжі сушені. І багато інших натуральних і корисних продуктів харчування таких як мед, згущене молоко, натуральне морозиво і багато іншого.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет оголошеня у Тернополі. Дошка оголошень Тернопіль та Тернопільська область в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет оголошеня у Тернополі. Дошка оголошень Тернопіль та Тернопільська область