Екстра Пошта Експрес

Номер оголошення 94344

Опис

Адресна доставка вантажів і відправлень р. по Києву та Україні

Компанія Екстра Пошта Експрес надає наступні види послуг:

1. Експрес-доставку відправлень. Експрес-доставка здійснюється по місту Києву та обласним містам України, протягом 24 годин. Експрес-доставка надається за принципом "від дверей Відправника до дверей Одержувача". При цьому, вантажі до 5 кг упаковуються компанією безкоштовно. Відправнику вже не потрібно думати, як забезпечити збереження вантажу, про це подбають співробітники нашої компанії. Також, для вантажів вагою до 30 кг, спуск і підйом на поверх, абсолютно безкоштовні.

2. Термінову доставку відправлень. Термінова доставка, на сьогоднішній день, здійснюється компанією по місту Києву та Київській області. Термінова доставка по р. Києву здійснюється, протягом 2-х годин.

3. Понад термінова доставка відправлень (послуга спецкур'єр). Понад термінова доставка вантажів по Україні. Середній час понад строкової адресної доставки вантажів (відправлень) за обласним містам України, становить 3,3 години. Понад строкову адресну доставку можна замовити в будь-який час дня і ночі, в будь-який день тижня. Понад термінова доставка забезпечує максимально швидку доставку вантажів і відправлень в будь-яку точку країни. За ціною понад термінова доставка перевищує вартість експрес-доставки і термінової доставки з-за необхідності доставки вантажу одного клієнта в максимально можливе для цього час. Послуга понад термінової доставки надається за принципом " від дверей Відправника до дверей Одержувача, без проміжного зберігання і формування вантажу до відправлення. Автомобіль з вантажем клієнта, негайно відправляється від дверей Відправника у пункт призначення. Наприклад, час доставки вантажів р. з Києва в міста Житомир, Чернігів становить всього до 3 годин, з моменту передачі вантажу співробітнику нашої компанії. За такими напрямами, як міста Одеса, Львів (м. Києва) час доставки відправлення складає до 8 годин. Тому, якщо для Вас важлива швидкість і оперативність доставки вантажу, Ви не хочете нести витрати на оплату заробітної плати, відряджень і т. д., саме послуга понад термінової доставки, дозволить Вам заощадити на утриманні власного автопарку і дозволить не відправляти водія Вашого підприємства у відрядження. Вам не потрібно буде нести витрати на ремонт автомобіля, оплату заробітної плати, відряджень і т. д.

4. Додаткові послуги:

а) адресна доставка вантажів "день у день";

б) адресна доставка вантажів у зазначений час;

в). складське зберігання вантажів;

г). упаковка вантажів.

epe.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет оголошеня в Києві. Дошка оголошень Київ та Київська область в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет оголошеня в Києві. Дошка оголошень Київ та Київська область