Зернозбиральний комбайн КЗС-1624-1 "Палессе GS16"
Зернозбиральний комбайн КЗС-1624-1 "Палессе GS16"
Зернозбиральний комбайн КЗС-1624-1 "Палессе GS16"
Зернозбиральний комбайн КЗС-1624-1 "Палессе GS16"

Номер оголошення 273458

Опис

Зернозбиральний комбайн КЗС-1624-1 «Палессе GS16» по продуктивності займає верхню сходинку модельного ряду комбайнів Палессе. Машина сучасного технічного рівня з двигуном потужністю 530 к.с. призначена для сільгосппідприємств з великими обсягами збирання високоврожайних зернових колосових, круп'яних, зернобобових та інших обмолочуючих культур.

Двохбарабанна система обмолоту з попередніми прискоренням потоку хлібної маси забезпечує дбайливий обмолот при високій продуктивності. Замість клавішного соломотряса комбайн оснащений роторним соломосепаратором з двома роторами, «обгорнутими» нерухомими гратчастими деками і обертовими у зустрічних напрямках. Така комбінована схема, що поєднує переваги барабанного обмолоту і роторної сепарації, найкраще підходить для господарств, які, поряд із зерновими, в великих обсягах прибирають кукурудзу на зерно.

Високий рівень автоматизації виконуваних процесів дозволяє виключити помилки комбайнера і забезпечити стабільну роботу комбайна в умовах, що змінюються при збиранні урожаю. Простора кабіна нового уніфікованого ряду забезпечує всі умови для роботи комбайнера без напруги і втоми протягом тривалої зміни.

www.omegaden.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет оголошеня в Києві. Дошка оголошень Київ та Київська область в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет оголошеня в Києві. Дошка оголошень Київ та Київська область