Курси бухгалтерів зі знижкою
Курси бухгалтерів зі знижкою
Курси бухгалтерів зі знижкою
Курси бухгалтерів зі знижкою
Курси бухгалтерів зі знижкою
Курси бухгалтерів зі знижкою

Номер оголошення 422763

Опис

Бажаєте записатися на курси бухгалтерів? Є бажання швидко і ефективно освоїти бухгалтерський облік? Якщо відповіді на ці питання «ТАК», тоді ми раді Вас вітати в нашому навчальному центрі «Промінь»! Записуйтеся на курси вже сьогодні, адже в найближчі дні діють дуже хороші знижки. Наша ціна на курси бухгалтерів приємно Вас здивує!

Цікавий і грамотно складений курс «Бухгалтерський облік + 1С: Бухгалтерія 8.3» від нашого центру дасть можливість слухачам в даному напрямку отримати ту кількість знань, яких буде більш ніж достатньо для того, щоб оволодіти новою і затребуваною професією.

Викладає на бухгалтерських курсах досвідчений практик, який має глибокі знання в цьому напрямку. З його індивідуальним підходом до кожного з'являється можливість поринути в ази бухобліку. Ви отримаєте відмінний старт, що дозволить Вам розвинутися в даній області.

Крім цього також при проходженні курсів бухгалтерського обліку відбувається паралельне вивчення бухгалтерських процесів в зручній і популярній програмі «1С Бухгалтерія 8.3.». Також проводиться заповнення звітів для здачі з використанням програми «МеДок».

Якщо Ви вирішите пройти саме наші курси бухгалтерського обліку, то зможете професійно проводити ручний і програмний облік на підприємствах різної форми власності. На заняттях будуть розбиратися реальні приклади, які часто відбуваються у роботі професійного бухгалтера.

Пройшовши курс, освоївши всі матеріали, Ви отримаєте відповідний документ. Після цього випускники зможуть подавати резюме на вакансію бухгалтера або помічника бухгалтера в різних організаціях або співробітники навчального центру запропонують вільні вакансії від фірм - партнерів.

Якщо Ви вирішили записатися на курси бухгалтерів зі знижкою, то заявки приймаються за телефоном: 067 577 22 92. Раді поділитися з Вами своїм досвідом і знаннями!

Додаткова інформація на сайті kursy-buhucheta-1s.blogspot.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет оголошеня в Харкові. Дошка оголошень Харків та Харківська область в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет оголошеня в Харкові. Дошка оголошень Харків та Харківська область