Недорого Мукосат 2 мл, Глюкозамін (Белмед)

Номер оголошення 365910

Опис

Ви бажаєте купити Мукосат-Белмед недорого? Вам також потрібно замовити Глюкозамін (дону) Белмед по ціні, яка мінімальна? Ми зможемо Вам допомогти в цьому питанні.

Ми вже не перший рік пропонуємо Мукосат-Белмед (2мл) виробництва Білорусь по доступній ціні всього в 230 грн. Дешевше вам точно дані ліки не віднайти.
Готові гарантувати виключно високу якість ліків. Привозимо безпосередньо з території Білорусі. Ми хвилюємося за кожного свого клієнта, тому завжди з великою відповідальністю відносимось до умов зберігання та транспортування ліків.
Якщо Вам потрібно купити Мукосат-Белмед дешево та в короткі рядки, то ми готові виконати Ваші побажання. В наявності ліки на постійній основі. Також Вас приємно порадують рядка придатності (до 08.2020).

Відправлення ліків відбувається Новою Поштою. Що на рахунок оплати, то обговорюємо в індивідуальному порядку.
Якщо Вас зацікавила пропозиція замовити Мукосат-Белмед або Глюкозамін (дону), то ждемо Ваших відгуків по телефону: 0989043896.

Тепер Ви знаєте як можна вигідно придбати Глюкозамін (дону) Белмед і Мукосат-Белмед високої якості з доставкою в будь-яке місто України що в Київ, Ніжин, Трускавець, так і в Миргород, Виноградів та інші міста. Завжди відкриті до Ваших думок та пропозицій.


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет оголошеня в Дніпрі (Дніпропетровську). Дошка оголошень Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет оголошеня в Дніпрі (Дніпропетровську). Дошка оголошень Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область